24.5.16

Kuldkinga rühma lastel lemmikloomad lasteaias

Oma esimeses kevadloos teen juttu sellest, et Kuldkinga rühma lapsed said oma armsad ja vahvad lemmikloomad lasteaeda tuua.

Ettevõtmises tegi esimesena algust Mia perekond, kes kõik üksmeelselt olid nõus lasteaeda kaasa võtma pereema akvaariumi koos dekoratiivkaladega. Kahel järgmisel päeval saime tutvust teha kodujäneste – küülikutega. Esmalt üllatasid meid Tristani pere tuttavad küülikukasvatajad umbes seitsme kilose loomaga. Päev hiljem oli meil külas Jakobi pere pooleaastane lontis kõrvadega küülik Mari. Uue nädala esimeseks valikuks osutus Alice pere puurilind – papagoi Geisha, kes oli väga edev ja silmatorkava värvikireva sulerüüga. Aaron-Martin tõi lasteaeda kaasa oma perelemmiku - väga ilusa ja lastesõbraliku Chihuahua Chika. Antud projekti viimasteks külalisteks olid Liisi pere nunnud kiisud – Matilda ja Harald.

Teadlaste uurimistulemustes on avaldatud ja nad on veedunud, et lemmikloomad töökohas soodustavad töötajate rahuolu ja pühendumust. Kuigi rühma osadel lastel pole kodus lemmiklooma või polnud võimalust teda lasteaeda kaasa võtta, oli märgata, et kohalolnud loomad tekitasid meis kõigis palju positiivsust ja muutsid meid õnnelikumateks. Projekt sai teoks tänu Kuldkinga rühma laste Mia, Tristani, Jakobi, Alice, Aaron-Martini ja Liisi vanematele!

 Pildistas ja kirjutas


Kuldkinga rühma vanemõpetaja Tagi