29.12.14

Isad lasteaias lapsi õpetamas






Novembrikuus algatasin Kassikäpa rühmas projekti „Isad lasteaias lapsi õpetamas“, mille raames meie rühma laste isad tutvustavad lastele oma töid või hobisid. 
Novembris kohtusid lapsed Martini isa Peetriga, kes rääkis looduse vaatamisest ja märkamisest, sest kõikjal meie ümber on loodus. Esitluse käigus said lapsed uusi teadmisi fototehnika ja selle kasutamise ning loodusfotode tegemise ja putukate kohta. Kohtumise kõige põnevam osa oli pildimäng „Kes on pildil?“ Tükktüki haaval avatud pilte mesilasest, kärbsest jaanimardikast ja teistest putukatest oli palju huvitavam pildimängu mängides õppida kui lihtsalt pilti vaadata. 
Detsembrikuus said lapsed tutvuda Elleni vanemate isa Oti ja ema Maria töö ja hobi – purjetamisega. Kohtumise alguses rääkis Elleni isa Ott oma igapäevatööst Tallinna  Olümpiapurjespordikeskuses, esmakohtumisest veespordiga ja teekonnast suure spordi juurde. Kohtumise jooksul said lapsed teada vajalikku ja olulist purjekast, mereleminekust, ohutusest, mereterminoloogiast, treenimisest, enesekindlusest...  ühesõnaga hakkamasaamisest merel. Nende esitlust täiendasid vahva mereteemaline slaidshow ja videod. Kõige lõpus õppisid lapsed Elleni isa ja ema juhendamisel otsast ühte meresõlme tegema. 
Aitäh veelkord Teile toredad lapsevanemad Martini isa Peeter, Elleni isa Ott ja ema Maria, kes käisid lasteaias lapsi õpetamas! Loodan, et uuel aastal saame osaleda sama huvitavalt ettevalmistatud ja esitletud kohtumistel kui lõppeval aastal. 
Kassikäpa rühma vanemõpetaja Tagi






 

No comments:

Post a Comment