27.6.12

Kassikäppade tore päev enne suvepuhkust!


Hommikul lasteaeda tulles, olid lapsed juba elevil :" Millal pidu algab?". Asi aga ei piirdunud ainult õhtuse üritusega.
Kui Merike läks sööki tooma, siis lapsed ei läinud mitte ainult käsi pesema vaid ka riidesse panema. Segadust oli palju, sest laste üllatuseks toimus hommikusöök õues. 
Kui supp ja võisai söödud, läksime tagasi tuppa, et laulda tänastele ja ka homsetele sünnipäevalastele. Kui õnnesoovid ja õhkuhüpitamine tehtud, koristasime toa ära ja saalis ootas meid Prügihunt koos oma sõbraga.  Sõbralik Hundu andis teadmisi edasi vesteldes ja mängides. Lõpuks tantsiti koos ka üks tore "Põdramaja" tants! Nüüd oligi aeg lehvitada Prügihundile ning suunduda õue ilusat ilma nautima.
Lõunasöögi lauas oli elevust rohkem kui tavaliselt, ees ootas uneaeg - ja seekord magasid lapsed põrandal madratsitel, sest nii on ju palju põnevam. Täna ei pugenud keegi voodisse. 
Pärast lõunaund ootasime rühma kõiki emasid ja isasid, et siis koos nendega mängida ja maiustada.


Kui emmed ja issid kohale jõudsid algas pidulik kunstitööde kätteandmine. Lapsed said aasta jooksul valminud kunstiteosed koju viia, et neid hiljem kodus üha uuesti ja uuesti imetleda. Nii veereski Kassikäppade viimane tore päev õhtusse. Kohtumiseni jälle augustis :)

Kirjutas ja pildistas õpetaja Karmen

No comments:

Post a Comment