20.9.12

Alasniidu Lasteaed sai sünnipäeva kingituseks veel ühe maja



Möödunud on aasta sellest hetkest, kui Alasniidu Lasteaed alustas oma tegevust. See aasta on kulgenud tänu tublile personalile ja vahvatele peredele väga sündmusterohkelt.
Oleme suutnud palju ära teha, kuid plaane jagub veel rohkemaks. Üks üllatusplaan, mida me alustades ei osanud aimatagi sai meile teatavaks 2012a. jaanuaris – meie maja kasvab veel kahe rühma võrra. Kevadest  sügise alguseni oli mõtte realiseerimiseks tihe koostöö Alasniidu Lasteaia juhtkonna, Harku Valla töötajate ja ehitajate vahel. Selleks, et nukralt tühjaks jäänud maja Harkujärve külas saaks jälle kuulda rõõmsaid laste naerukilkeid kulus planeeritust rohkem raha, aega ja energiat, kuid asi on seda väärt. Tänaseks päevaks on vanast väikesest majast saanud hubane, armas kohake, sisemuselt värske, avar, soe ja kaasaegse sisustusega. 

Alates 17.sept. 2012 on Alasniidu Lasteaia teine, väike maja avatud 32-le lapsele. Majas on kaks rühma ja mõlemas on 16 lapsele lasteaiakoht.  Rühma nimede valikul jätkasime traditsiooni ja ka siin on rühmad saanud lille nimed. Kuna Alasniidul on niitudel õitsevate lillede rühmanimed, siis Harkujärvel on järve lillede rühmad: Luigelill ja Kukesaba.



Alasniidu Lasteaed pakub sellel aastal Harku Valla lastele lasteaiakoha, kõigile kes ei mahtunud oma kodukoha lähedale lasteaeda.  Kahe rühmaga maja on ideaalne kohanemise keskkond kodust tulnud 3 aastastele lastele, kuna rühma laste arv ja maja on tavapärasest väiksem. Lastega tegemiseks on neli uut õpetajat, kaks õpetajaabi ja majaperenaine. Liikumisõpetaja, muusikaõpetaja ja juhtkond on kahes majas samas isikus. Toidud valmistavad meie endi, suure maja kokad ja transporditeenust kasutades jõuavad söögid ilusti eine ajaks lauale.Nüüd on Alasniidu Lasteaed aasta vanem ja tuntavalt  suurem,  kokku on meil kahe maja peale 176 last ja peret kellega palju põnevaid tegevusi ette võtta.

Kirjutas: Alasniidu Lasteaia direktori kt. Anneli Pedask

No comments:

Post a Comment