13.11.14

Karukellade isad, keegel ja vigurvõileivad

 Tere hea lugeja,
Alasniidul on korraga õppimas ja mängimas kolm vanemat rühma, sellel Mardipäeval jagati ära kes kuhu martti jooksma läheb. Pääsusilmad läksid Vallamajja (nende lugu vaata siit) Kassikäpad jooksid Alasniidu väiksesse majja ja meie, Karukellad, pidime jääma koju, ehk siis oma lasteaeda, sest meie maja vajas samuti Martide õnne! Lauldi ja tantsiti, loobiti põrandad õnne täis, lastel oli rõõmu palju, Tänutäheks said Mardid suud magusaks!

***
 Isadepäev on nii tähtis päev, et seda ei saa tähistamata jätta. Karukella lapsed õmblesid isadele kingitusi ja maalisid isade portreed juba varakult valmis. Peopäeval jäi küpsetada ainult veel pitsa ja valmistada ette mängud isadega.  Lapsed tulid sellega hästi toime ja õhtul kell viis algas pidu. Esikus sai mängida keeglit, magamistoas oli golfirada ja rühmatoas sai kätt harjutada nupumänguga ja kui kõht läks tühjaks võis koos isaga meisterdada vigurvõileiva.
Täna saime kirja ühelt isalt ja see liigutas meie südameid väga. Lugege teie ka.
Tere

Tahtsin veelkord tänada eilse isadepäeva ürituse (kuid mitte ainult) korraldamise ja läbiviimise eest. Kuidagi eriliselt hea tunne on siiamaani hinges ja eks see ole ikka enamjaolt teie (kõigi kolme) teene. Tundub, et möödunud aastad on meid kokku kasvatanud ning see ei ole sugugi tihti esinev asi.

Aitäh!









Aitäh Teile kallid isad ja emad!

Kirjutas vanemõpetaja Kristel

No comments:

Post a Comment