23.12.11

Hiireherned jõulukuul

Jõulukuul on Hiireherne rühmas kell justkui topeltkiirusel käima hakanud. Teha on nii palju ja jõulud on kohe-kohe ukse ees! Oma igapäevaste tegemiste käigus oleme õpetanud lapsi ka erinevaid väärtusi  mõistma ja hindama. Kingituse saamisrõõmu kõrval on  mõnus ka ise teistele rõõmu valmistada ning oma lähedasi meeles pidada. Iga laps on saanud oma soovi kohaselt meisterdada kingituse, kaardi , küünla ,ümbriku , kingikoti  vm. oma perele. Meisterdused  on valminud vastavalt oskustele, soovidele , tujudele, vanusele.
Me ei ole unustanud ka endast väiksemaid abivajajaid- linde. Oma muinasjutunurgas lugusid kuulates saame  nüüd aknast välja kiigates näha  isside meisterdatud linnumajas  linde söömas. Oleme kindlad, et  vähemalt selles söögimajas jätkub lindudele toitu  ikka päris, päris kauaks!
Jõuluaeg on imeline. Eriti siis , kui õpetajatel on  palju  lahkeid ja mõistvaid suuri päkapikke  abiks. Suur tänu teile! Lapsed tegutseks kindlasti iga päev usinalt veel kauemgi, kui see kell ainult nii kiiresti õhtul seitse ei saaks...
Ilusat Jõuluaega kõigile Hiireherne rühma poolt!
Õpetaja Maie.

No comments:

Post a Comment