25.6.13

Piknik Hiirehernes



Maikuu viimasel neljapäeval vaatasid murelikult taevasse nii õpetajad, lapsed kui lapsevanemad- kas planeeritud lõpupiknik ikka saab toimuda õues?
Hiireherne rühma lastele olid kogu õppeaasta jooksul mõnusateks õppimiskaaslasteks vahvad tegelased eesti lasteraamatutest. Ja seda, et selleks neljapäevaks oli nii Sipsikul kui Krõllil isiklikult plaan kohale ilmuda, sellest polnud kellelgi õrna aimugi. Ka ilusa ilma eest hoolitsesid nad ettenägelikult : Krõlli kukerpallitamine ja Sipsiku kätega vehklemine (mis oli selge tal herilastega võitlemisest) ajasid õhtupoolikuks kõik vihmapilved laiali ja päikese särama ja nii sai alguse rongkäik koos laste ja vanematega Alasniidu mänguväljakule.



Lapsed näitasid oma teadmisi õpitud tegelaste tundmisest ja olid eeslauljateks lastevanematele. Sipsiku eestvedamisel saadi maha ka ühe tõelise räpiga – lapsevanemad aitasid rütmitümpsuga ja lastel tuli rühmalaul päris hästi välja. Kuna paljud lapsed pidid kohe- kohe suvepuhkusele jääma, siis andsid Sipsik ja Krõll kõigile kätte  aasta jooksul valminud kunstitööd ja Hiireherne rühma medalid
.Lapsed said joosta ja turnida, maiustada ja lihtsalt olla. Lapsevanemad said mängida linapalli, rääkida juttu, nautida ilma ja – ka lihtsalt olla!
Ilusat saabuvat suve kõigile, palju päikest ja uute kohtumisteni augustis!
Sipsik ja Krõll e. teie õpetajad Hiirehernest.

No comments:

Post a Comment