29.11.11

Pääsusilmad tervitavad

Isadepäev Pääsusilmade moodi J
 
10. novembri  hommikuks olime kutsunud isad hommikupudrule. Kella poole üheksaks oli rühm rahvast täis. Rõõm oli näha, et kui issi tulla ei saanud oli lapsega kaasas emme J ning laps ei olnud üksi.
Kokatädi Erika valmistas meile potitäie maitsvat riisiputru, millelt ei puudunud ka vaarikatoormoos. Kõik  said kõhud kenasti täis!


 Mõned mängud veel issiga ja oligi aeg hüvasti jätta....
Varsti peale isside lahkumist hakkas kostma  ukse tagant laulmist. Asja lähemalt uurides selgus, et meile olid tulnud Mardid!!! Mardisandid laulsid, tantsisid, esitasid mõistatusi ning jagasid Mardiõnne, mida oli vahva kokku korjata nii väikestel kui ka suurtel.

Kuna üheltki korralikult peolt ei tohi puududa tort, siis meisterdasime meiegi issidele ühe hästi suure ja maitsva küpsisetordi ...ning loomulikult kõik ülejäägid pistsime nahka !


Tort valmis, pöidlad püsti...vaja ainult veel  õhtut ja issit oodata.


Olime terve nädala issile kingiks „kurvatuju küünlaaluseid“  meisterdanud. Kui issi on õhtul väga väsinud ning ta paneb küünla põlema, lähevad tal taas silmad särama..

...ja ta jaksab jälle lapsega mürada, tantsida ja palli mängida J
Mängutuju  lõppedes oli võimalus veel ka Mardimaske meisterdada. Rõõm oli näha, et meil on rühmas fantastilised kunstnikud, nii lapsed kui ka vanemad, kuna maskid on tõelised meistriteosed.

Õhtu lõppedes leidsime kõigi silmadest ehedat rõõm ja võisime olla kindlad, et järgmistel koosolemistel on sama suur menu.
Aitäh kõigile J!!
Kirjutas ja pildistas Anne








No comments:

Post a Comment